Coaching over video

Ønsker du å bli utfordret og utvikle deg for å nå målene dine? Coaching hjelper deg slik at du kan gjøre de nødvendige endringene for å oppnå det du ønsker.

Bestill coaching

Lurer du på noe?

Send en e-post til cecilie@fonixkomp.no eller bestill en kostnadsfri og uforpliktende innledningssamtale.

Bestill innledningssamtale

Bli bedre kjent med coachen

Cecilie Steenland

Som coach jobber jeg for å inspirere til praktisk, løsningsorientert og varig utvikling. Jeg er menneskeorientert og tror på individets suverenitet og egne ressurser til å gjøre endringer.

Jeg har erfaring med kunder innen juridiske og finansielle tjenester, helse, fengsler, detaljhandel og tjenesteyting i privat og offentlig sektor. Med min evne til å analysere strategiske spørsmål raskt og logisk, kombinert med en positiv holdning og dyp interesse for mennesker, ønsker jeg å inspirere deg til praktiske løsninger for ny innsikt, utvikling og varig endring.

Jeg er sertifisert coach og har coachutdannelse som er godkjent av ICF (International Coach Federation) og følger deres etiske og faglige kompetansekrav. ICF verdens største medlemsorganisasjon for profesjonelle coacher. Jeg har, som én av fire norske coacher, en akademisk mastergrad i Applied Coaching fra University of Derby, England.

Alt jeg la frem ble tatt på alvor og møtt. Cecilie er en god lytter og gir gode tilbakemeldinger. Hennes stil var veldig inspirerende.
Jeg ble stilt spørsmål på en måte som hjalp meg til å tenke annerledes, som jeg ikke nødvendigvis hadde klart selv. Dette var veldig nyttig og sørget for god fremgang i arbeidet.
Min erfaring var at samarbeidet vårt var veldig målrettet og konkret. Det var en rød tråd gjennom hele arbeidet vi gjorde. Dette fikk meg til å føle at jeg ønsket å følge opp de tingene jeg bestemte meg for å jobbe med i coachingprosessen.

Velg tilbudet som passer deg

Ønsker du bedriftsavtale? Ta kontakt på cecilie@fonixkomp.no, så finner vi en løsning som passer dine ansatte.

Bedrift?

Ta kontakt på cecilie@fonixkomp.no for mer informasjon eller eget tilbud tilpasset dine ansatte.

Avbestillingsfrist

Frist for å avbestille time er 48 timer før, og gjøres ved å sende e-post til cecilie@fonixkomp.no