Snakk med psykolog i Vika i Oslo

Psykolog i Oslo

Vi tilbyr psykologisk vurdering, rådgivning, henvisning og behandling. Du finner oss på Krys klinikk i Vika, Oslo.

Bestill neste ledige time

Er det din første time? Vi anbefaler å velge en varighet på 90 minutter, slik at psykologen kan få en grundig forståelse av din situasjon, behov og mål.

Første time
90 minutter, 2885 NOK
Individualsamtale
45 minutter, 1475 NOK

Finn den rette psykologen for deg

Klikk på ønsket psykolog for å lese mer og bestille time.

Emilie Meyn Link Card Image
Emilie Meyn
Jeg jobber med alle aldersgrupper, og med et bredt spekter psykiske plager, livsutfordringer, samt relasjonelle vansker.Jeg tilbyr et trygt rom hvor vi sammen kan utforske, forstå og endre fastlåste mønstre, det være seg følelser, tanker eller atferd.
Alexander Ikonomeas
Alexander tar i mot mennesker på 16 år og oppover. Han bruker elementer fra ulike behandlingsretninger, men er særlig god på psykodynamisk terapi og affektbevissthet.
Psykolog i Kry, Kristoffer Kostveit
Kristoffer Kostveit
Kristoffer tar imot klienter fra 16 år og oppover, og familier med barn i ulik alder. Han integrerer ulike metoder og tilpasser det klientenes behov. Herunder fra narrativ, emosjonsfokusert og psykodynamisk terapi.
Ida Rolfsnes
Ida tilbyr samtaler til mennesker på 16 år og oppover. Hun har en helhetlig tilnærming, og bruker kognitiv atferdsterapi og metakognitiv terapi, emosjonsfokusert terapi, psykodynamisk terapi, humanistisk terapi og mindfulness-basert stressreduksjon.
Christina Børset Steen
Christina tilbyr samtaler til mennesker på 16 år og oppover. Hun tilpasser behandlingen etter dine behov, men har spesielt erfaring med mentaliseringsbasert terapi, EMDR, kognitiv atferdsterapi og dynamisk terapi.
Bilde av psykolog Ada Leirstrand
Ada Leirstrand
Ada tar imot mennesker på 16 år og eldre. Hun er ekspert innen psykodynamisk terapi, men er også erfaren innen kognitiv atferdsterapi og emosjonsfokuserte metoder.
Foto av Pia von Hirsch
Pia von Hirsch
Pia tilbyr samtaler til mennesker på 16 år og oppover. Hun bruker elementer av kognitiv atferdsterapi, emosjonsfokusert terapi, mentaliseringsbasert terapi og mindfulnessbasert terapi. Hun er i tillegg yogalærer og fordyper seg for tiden i parterapi.
Mikaela Lindgren
Mikaela tar i mot barn, ungdom, familier og par. Hun har erfaring innen et bredt spekter av vansker, problemstillinger og terapeutiske retninger.
Guro Bondevik
Guro jobber med mennesker fra 16 år og oppover. Hun bruker kognitiv og metakognitiv terapi, og er spesielt erfaren innen EMDR, intensiv angstbehandling og arbeidspsykologi.
Oda Hoff Fraser
Oda tilbyr samtaler til mennesker på 18 år og oppover. Hun bruker både kognitiv og metakognitiv terapi, emosjonsfokusert terapi, narrativ terapi, mentaliseringsbasert terapi og korttidsdynamisk terapi.
Fanny Thorne
Fanny tilbyr samtaler til mennesker på 16 år og oppover. Hun bruker kognitiv terapi sammen med elementer fra andre behandlingsmetoder.
Ariana Alic
Ariana tilbyr samtaler til mennesker på 18 år og oppover. Hun bruker elementer fra kognitiv terapi, emosjonsfokusert terapi, EMDR og mindfullness.
Miriam Voreland Nilsen
Miriam tar i mot mennesker på 18 år og oppover. Hun bruker elementer fra emosjonsfokusert terapi, eksponeringsterapi, aksept- og forpliktelsesterapi og kognitiv atferdsterapi.
Kristina Hasle Mo
Kristina tar i mot mennesker på 18 år og oppover. Hun bruker emosjonsfokusert, kognitiv og psykodynamisk terapi, men også flere andre terapiformer.

Dette kan vi hjelpe deg med

Om du er usikker på hva du kjenner på, kan psykologen sammen med deg finne ut av hva som kan hjelpe. Våre psykologer tar imot alle aldersgrupper og tilbyr individualsamtaler, parterapi, familiesamtaler og veiledning for foreldre.

Angst
Depresjon
Stress
Utbrenthet
Traumer
Vanskelige følelser
Overtenking
Sorg
Livsbelastninger
Kriser
Selvfølelse og selvtillit
Selvutvikling
Motivasjon
Arbeidsrelaterte utfordringer
Lederutvikling
Relasjonelle vansker
Parforhold
Konflikt
Pårørenderollen
Familieliv
Sinnemestring
Spiseforstyrrelser
Tvangslidelser
Avhengighet
Fødselsdepresjon
Barseltid
Ufrivillig barnløshet
Barn og ungdom

Priser og praktisk informasjon

Les mer om priser, hva vi kan og ikke kan hjelpe med, og svar på vanlige spørsmål.

Priser og info